Setech Riasztó főoldal

Műholdas autóvédelem

Menjen biztosra! Védje magát és autóját a legmodernebb technológiákkal!
A rendszer által kínált lehetőségek:


Indításgátlás

Az autóvédelem a megfelelő RFID (közelítőkártya) érzékelése nélkül meggátolja a motor indítását.

Ellopott autó megtalálása

Sajnos manapság már sokszor a beszerelt autóriasztó, indításgátló sem védi meg minden esetben járművünket. Az autótolvajok egyre felkészültebbek az ilyen védelmi rendszerek kiiktatására. Emellett egyre terjednek az olyan autólopások is, amikor egyszerűen csak álló helyzetben kirántják a sofőrt a járműből.
A műholdas autóvédelem azonban hatékony és erős fegyverré vált a tolvajok ellen. A GPS és GSM kommunikáción alapuló eszközök használatával az operátorközpontból nyomon követhető a jármű pillanatnyi helyzete, mely információ továbbítható a rendőrségnek. Mindez a járművek nagyarányú megkerülését eredményezi.
A motor távolból történő leállítása szintén lehetséges.

autóvédelem


Automatikus segélyhívás

Ami az autóvédelemnél is fontosabb, az nem más, mint az Ön biztonsága.
Csak Európában az autóbalesetek évente 40.000 áldozatot követelnek. A becslések szerint ebből 2.500 eset megelőzhető lenne azonnali és automatikus segélykérés esetén, a maradandó károsodást okozó sérülések száma pedig 15%-kal csökkenthető lenne.
A járműbe szerelt eszköz ütközésérzékelő szenzorral is fel van szerelve, amely gyorsan bekövetkező sebességváltozás vagy szintváltozás esetén riasztást küld az operátorközpontba. A központ a sofőrrel történő sikertelen kapcsolatfelvétel után automatikusan értesíti az Országos mentőszolgálatot és a baleset helyszínére irányítja a segítséget.

Távoli állapotjelzés

A beépített autóvédelmi egység riasztást küld az autó állapotával kapcsolatos különböző eseményekről is úgy, mint külső riasztó megszólalása, akkumulátor lekapcsolása, jármű gyújtás nélküli mozgatása.

Flottakezelési funkció (kiegészítő szolgáltatás)

A rendszer egy alap flottakövetési funkcióval is el van látva. Ezzel Ön bármikor megtekintheti gépjárműi sebességére és útvonalára vonatkozó adatokat. A szolgáltatás felár ellenében vehető igénybe.
Tudjon meg többet flottakövetési szolgáltatásainkról!


Tegye "ellophatatlanná" autóját!

Vegye igénybe különleges biztosítási csomagunkat, mely segítségével gazdasági értelemben ellophatatlanná teheti autóját!
A csomag lényege, hogy fix havidíj ellenében teljes körű biztosítást nyújt autója anyagi értékére. Ez azt jelenti, hogy amennyiben autóját ellopnák és az még az autóvédelmi szolgáltatás segítségével sem kerülne elő, autója aktuális piaci értékét megtérítjük Önnek!
A biztosítás előfeltétele a lopás idejében az autóba szerelt műholdas nyomkövető eszköz, illetve ehhez tartozó aktív szolgáltatás megléte.

 

Autóriasztó beszerelés | Akciók | Műholdas védelem | Adatvédelmi tájékoztató | Használati utasítások | A Riasztódoki válaszol | Kapcsolat és ajánlatkérés
 
Setech Hungária Kft.
1116 Budapest, Kondorfa utca 6/B
Tel: (06-1) 206-1881
E-mail: meta@setech.hu
Adószám: 12209653-2-43